Digital Marketing Live!

Inzichten in essentiële KPI’s voor agencies

10:40 25 minutes roundtable Roundtable 12
Amber van de Walle Teamleader

Tijdens deze sessie duikt Amber van de Walle dieper in op de meest gebruikte Key Performance Indicators (KPI’s) voor bureaus en hoe ze effectief management ondersteunen. Of het nu gaat om omzetgroei, projectmarges of billability – aan de hand van praktische voorbeelden en waardevolle inzichten leer je hoe het nauwkeurig meten van deze KPI’s je resultaten kan optimaliseren.

In elke sessie wordt met de tafelgenoten afgestemd waar hun grootste uitdagingen liggen en welke KPI’s het beste kunnen bijdragen aan het overwinnen van deze obstakels.

Schuif je aan? We praten graag met je en adviseren welke KPI’s kunnen bijdragen aan de groei van je bureau.

Amber van de Walle

Amber van de Walle

Teamleader

Als Customer Onboarding Coördinator bij Teamleader Orbit speelt Amber al meer dan vier jaar een essentiële rol in het optimaliseren van de workflow- en rapportageprocessen van agencies. Met een schat aan ervaring in het implementeren van Teamleader bij meer dan honderd bureaus, leidt ze nu het onboarding team van Teamleader Orbit. Haar doel is om met haar team agencies op de meest effectieve en efficiënte wijze te begeleiden bij de implementatie van Teamleader Orbit.

Gelijktijdige sessies