Digital Marketing Live!

Maak je merk digitaal sterk met vijf cruciale inzichten

10:00 30 minutes Stage 2
Ingmar de Lange Mountview

Digitale marketing heeft volgens Ingmar een te grote focus op de korte termijn gekregen. Alles lijkt met een druk op de knop te regelen, ook hoe klanten naar een bedrijf kijken. Maar digitale bedrijven ondergraven zo hun eigen merkkracht. Hun merken worden één pot nat, kunnen niet meer buiten conversiecampagnes en concurreren steeds meer op prijs.

Grote digitale merken gooien het roer om. CMO’s investeren in de lange termijn. Merkbouwen staat nu bovenaan hun agenda.

Hoe kun je succesvol merkbouwen in 2024? Welke strategieën kun je nog gebruiken en welke moeten snel overboord? Welke KPI’s zijn belangrijk, welke zijn misleidend? Waar gaan veel merken de fout in?

Ingmar de Lange deelt in deze sessie scherpe inzichten en effectieve tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Ingmar de Lange

Ingmar de Lange

Mountview

Ingmar is merkstrateeg. Hij is een voorloper rond merkbouwen in het digitale tijdperk. Zijn boek “Sterk Digitaal Merk” werd gekozen als het beste marketingboek van 2022 door de PIM Marketing Literatuurprijs.

Ingmar hielp meer dan 100 merken met hun strategie. Hij doceert op de belangrijke marketingopleidingen, zoals EURIB, Beeckestijn, NIMA, Iris Academy en Nyenrode.

Gelijktijdige sessies