Digital Marketing Live!

Digital Ad Spend Study 2023: groei van vijf procent

10:00 30 minutes presentation Stage 3
Nathalie La Verge Deloitte

Met een stijging van vijf procent ten opzichte van het voorgaande jaar zijn de bestedingen aan digitale advertenties in 2023 blijven groeien.

Ondanks de aanhoudende groei werden de advertentie-uitgaven wel door macro-economische onzekerheden beïnvloed, vooral in de eerste helft van 2023. In totaal besteedden adverteerders ruim 3,7 miljard euro aan digitale advertenties. Naast de standaard groeicijfers maakt de Online Ad Spend Study 2023 die Deloitte in opdracht van VIA uitvoerde, dit jaar ook veel andere opvallende ontwikkelingen zichtbaar.

Nathalie la Verge zal het rapport toelichten en vervolgens bespreken met een panel, bestaande uit Michael Eedens van Ogury en Daniel Dekhuijzen van JCdecaux. Op de ontwikkelingen rondom DOOH en cookieless verder bespreken.

Nathalie La Verge

Nathalie La Verge

Deloitte

Nathalie La Verge leidt de Media & Entertainment sector in Nederland en is directeur binnen de Risk Advisory praktijk van Deloitte met ruim 15 jaar ervaring in risk consulting voor bedrijven in de Technologie, Media & Telecommunicatie (TMT)
industrie.

Gelijktijdige sessies