Digital Marketing Live!

Over Digital Marketing Live!

The best in digital marketing
Emerce Digital Marketing Live! is het go-to event voor duizenden bevlogen en ambitieuze professionals in online marketing, advertising en interactieve media. What’s hot and what’s not in digital marketing? Verwacht op donderdag 5 juni 2025 een verfrissend programma van talks en inspirerende cases in overvloed.

7 stages: digital marketing strategy, AI, customer dialogue, social, advertising, analytics, data in een cookieless tijdperk, automation, legal & privacy, conversie, testing, growth hacking, search, en meer.

100+ sprekers: paneldiscussies, inspiratie cases, en roundtable sessies van leading brands en bureaus in digitalmarketing en media.

2000+ bezoekers: professionals en managers gespecialiseerd in en verantwoordelijk voor online marketing, brand, product, media, communicatie, en campagnes bij grote organisaties, start-ups en agencies.

Emerce
Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.