Digital Marketing Live!

Ontdek Ontdek de kracht van hyperlokale marketing met New York Pizza

10:40 30 minutes presentation Stage 6
Paul de Graaf NetprofilerTom Verboven Cape

Ontdek hoe New York Pizza’s uitdaging om nationale campagnes hyperlokaal te maken werd opgelost door Netprofiler en Cape. Met een groot aantal franchises in Nederland, elk met unieke budgetten en behoeften, was het creëren van lokale campagnes een complex proces. In deze sessie bieden we inzicht vanuit zowel een branding- als technologisch perspectief in onze aanpak en de oplossingen die zijn ontwikkeld om gelokaliseerde, nationale campagnes op te zetten. Leer hoe onze samenwerking heeft geleid tot effectieve oplossingen die het mogelijk maken om op grote schaal hyperlokale marketinguitingen te realiseren, waarmee New York Pizza haar doelgroep op een relevante manier kan bereiken.

Paul de Graaf

Paul de Graaf

Netprofiler

Paul is sinds 2012 werkzaam als Senior Online Marketing Consultant bij Netprofiler, waar hij klanten helpt meer relevant verkeer binnen te halen via SEO, SEA en social media.

Tom Verboven

Tom Verboven

Cape

Tom heeft een achtergrond in marketing, e-commerce en tech. Bij Cape werkt hij als product owner aan de ontwikkeling van het marketing automation platform, met nadruk op integraties met (advertentie)systemen zoals Google’s Marketing Platform en Meta’s Business Manager.

Gelijktijdige sessies