Digital Marketing Live!

De kracht van online communities

30 minutes
Maartje Blijleven We love communities

Waarom zijn online communities het grote geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements? Maartje Blijleven neemt je in deze sessie mee in de wondere wereld van online communities.

Op grond van meer dan twintig jaar ervaring laat ze je zien dat communities op drie manieren relevant zijn: voor jou als persoon, voor jou als professional en voor jou als bedrijf/ondernemer. Daarnaast vertelt ze waarom communities juist nu urgent zijn geworden, een trend zijn en op welke manieren je deze het beste inzet. Met voor jou relevante en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard komen de inzet van social media en manieren om je community te laten groeien, ook aan bod.

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven

We love communities

Maartje Blijleven is bestseller auteur, keynote spreker en al meer dan twintig jaar digital community strateeg voor bedrijven zoals Endemol, KLM, Peugeot, Deloitte en Facebook. Ze staat bekend als de ‘queen of communities’ en hielp honderden ondernemers en professionals om succesvol te zijn dankzij hun eigen online community en business. Daarnaast is ze founder van de Female Leaders Club.