Digital Marketing Live!

Hoe ontwikkel je een effectieve digitale marketing strategie?

11:20 25 minutes roundtable Roundtable 2
Mats van Essen Netprofiler

Digitaal je markt domineren? Hoe pak je dit effectief aan?

In deze sessie legt Mats uit hoe je een sterke digitale strategie ontwikkelt. Mats geeft richting door middel van de zes drivers en zes enablers die hij gebruikt om de groeiplannen voor zijn klanten te ontwikkelen.

Door het verhogen van de maturity op de enablers zorgt dit voor een efficiëntere besteding van het marketingbudget wat uiteindelijk leidt tot een optimaal rendement. Dit resulteert in meer omzet en hogere winsten. Aan het einde van deze sessie heb je richting om zelf je digitale plannen naar een hoger niveau te brengen om dit vervolgens te vertalen naar de juiste tactieken om te werken aan marktdominantie.

Mats van Essen

Mats van Essen

Netprofiler

Mats van Essen is een gedreven digitaal marketing strateeg gespecialiseerd in het verder helpen van zijn klanten. Hij helpt in het bepalen van focus en het maken van keuzes. Daarnaast krijgt hij energie van het implementeren van digitale marketing oplossingen die in lijn liggen met de bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen. Bij Netprofiler helpt hij verschillende klanten zoals Harman, New York Pizza en de RCE Groep met hun strategische plannen.

Gelijktijdige sessies