Digital Marketing Live!

Maximalisatie van kansen in Web 4.0 voor ondernemers en marketeers

11:20 30 minutes presentation Stage 1
Neil Patel NP Digital

Nu technologie en data een grote rol spelen, moeten bedrijven zich aanpassen om bij te blijven. Neil Patel deelt in deze sessie zijn inzichten om merken te helpen slagen in dit digitale tijdperk.

Neil benadrukt de noodzaak voor bedrijven om flexibel te zijn en klaar om te veranderen in dit nieuwe digitale tijdperk. Hij vertelt over het belang van het uitproberen van nieuwe dingen en het up-to-date houden van marketingstrategieën om concurrerend te blijven.

Neil vertelt ook over hoe AI en machine learning marketing effectiever kunnen maken. Hij laat zien hoe deze technologieën routinetaken kunnen uitvoeren, marketing in realtime kunnen verbeteren en op grote schaal gepersonaliseerde ervaringen kunnen bieden aan klanten.

Aan het einde van de sessie geeft Neil de deelnemers praktische tips en best practices voor succes in de digitale wereld. Hij adviseert bedrijven om te blijven leren, op de hoogte te blijven van trends in de sector en cultuur van innovatie te bevorderen om nieuwe kansen optimaal te benutten.

Neil Patel

Neil Patel

NP Digital

Neil Patel is co-founder van NP Digital. De Wall Street Journal noemt hem een topbeïnvloeder op internet. Forbes zegt dat hij tot de top tien marketeers behoort en Entrepeneur Magazine zegt dat hij een van de honderd meest briljante bedrijven heeft opgericht. Neil is een bestsellerauteur van de New York Times en werd door president Obama erkend als een top honderd ondernemer onder de dertig en door de Verenigde Naties als een top honderd ondernemer onder de vijfendertig jaar.

Gelijktijdige sessies