Digital Marketing Live!

Voorbij de hype: zo start jij met AI in je organisatie

11:20 30 minutes presentation Stage 7
Sonja Loth Beeckestijn Business School

In deze sessie ontdek je hoe je AI succesvol succesvol in je organisatie implementeert. Welke stappen zet je? Wie heb je nodig? Wat zijn randvoorwaarden voor succes en in welke valkuilen moet je vooral niet stappen?

Sonja Loth neemt je mee door de principes van het AI Playbook dat ze samen met Beeckestijn Business School ontwikkelde. Van het identificeren van relevante use cases tot aan het lanceren en valideren van AI-initiatieven. Daarbij kijkt zij ook naar de bedrijfscultuur en de cruciale rol van senior leiderschap.

De sessie biedt concrete stappen om je eigen AI-roadmap te ontwikkelen. Theoretisch onderbouwd maar vooral ook praktisch uitvoerbaar. In een half uur doorloop je alle stappen met voorbeelden die dwars door verschillende industrieën heen snijden.

Sonja Loth

Sonja Loth

Beeckestijn Business School

Sonja Loth is eigenaar van AI42.Agency en helpt organisaties ontdekken welke kansen, risico’s en ethische vraagstukken AI biedt en dit om te zetten in visie, use cases en sterke concepten en programma’s. Sonja heeft jarenlange ervaring op het snijvlak van digitale innovatie met grote maatschappelijke impact en de rol van merken en organisaties hierin en werkte voor onder andere D66, Techniek Nederland, Eneco, MSN en Social.INC.

Gelijktijdige sessies