Digital Marketing Live!

Brand building als sleutel tot B2B-succes: tools, technologie en leads

11:20 30 minutes presentation Stage 4
Dylan Laseur Flatline Agency

In deze sessie zal Dylan Laseur dieper ingaan op de cruciale rol van merkopbouw in het B2B-segment. Hij zal uitleggen hoe effectieve brand building, gecombineerd met de juiste tools en technologieën, essentieel is voor het genereren van leads en het bereiken van zakelijk succes. Deelnemers zullen leren hoe ze een krachtig merk kunnen opbouwen dat niet alleen herkenbaar is, maar dat ook daadwerkelijk bijdraagt aan de groei en winstgevendheid van hun bedrijf.

Verder zal Dylan concrete voorbeelden delen van technologieën en strategieën die succesvol zijn toegepast binnen zijn bedrijf en bij zijn klanten (Swapfiets, Aureus, Skoon en nog veel meer). Hierbij zal hij specifiek ingaan op de uitdagingen en oplossingen in het ontwikkelen van effectieve B2B funnels en hoe deze strategisch ingezet kunnen worden om maximale resultaten te bereiken.

De sessie is bedoeld voor B2B ondernemers, marketeers en beslissingsmakers die geïnteresseerd zijn in het benutten van brand building als een hefboom voor groei. Dylan’s inzichten en praktische adviezen zullen de deelnemers voorzien van de tools en kennis om hun B2B strategieën naar een hoger niveau te tillen.

Dylan Laseur

Dylan Laseur

Flatline Agency

Dylan Laseur is de Founder van Flatline Agency en is in vijf jaar tijd van een startup tot marktleider uitgegroeid in het bouwen en laten groeien van Shopify Plus webshops. Tevens is hij een van de aanvoerders van het winstgevend bouwen van B2B bedrijven en funnels. Deze jonge ondernemer laat jaar op jaar meer dan honderd procent groei zien voor Flatline. Hij deelt dit graag met toonaangevende klanten zoals Oger, Shimano, Budweiser, Aureus, Balr, Swapfiets en nog veel meer.

Gelijktijdige sessies