Digital Marketing Live!

Innovatie en connectie: voorbij de trends met Redkiwi en Mr. Aldrich

15:30 25 minutes roundtable Roundtable 7
Laura Šarenac RedkiwiTim van Es Redkiwi

Sta je aan de vooravond van digitale vernieuwing? Zoek je naar manieren om jouw e-commerce of digitale platform naar een hoger niveau te tillen?

Deze roundtable sessie is meer dan een discussieplatform; het is een springplank voor innovatie, een plek waar je stem telt en uitdagingen de agenda bepalen.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, praktische antwoorden op complexe vraagstukken, of gewoon de kracht van netwerken wilt ervaren met mensen die een passie voor digitale evolutie delen, je vindt het allemaal bij deze roundtable.

Laura Šarenac

Laura Šarenac

Redkiwi

Laura Šarenac is Merkstrateeg bij Redkiwi. Vanuit deze functie helpt zij startende en bestaande ondernemingen bij het identificeren en pakkend verwoorden van hun onderscheidend vermogen. Met bewezen tactieken vanuit storytelling en neuromarketing formuleert zij strategische positioneringen voor merken en unieke proposities voor diensten en producten voor de B2B- en B2C-markt.

Tim van Es

Tim van Es

Redkiwi

Tim van Es, Marketing Manager bij Redkiwi, versterkt de merkidentiteit en -zichtbaarheid van Redkiwi en zijn labels in zowel B2B- als B2C-markten. Met expertise in content management en een focus op de nieuwste marketingtrends, ontwikkelt hij o.a. doelgerichte campagnes die het unieke aanbod van Redkiwi uitlichten. Door storytelling en data-analyse te combineren, creëert Tim strategische positioneringen en proposities die de doelgroep aanspreken, de klantrelaties versterken en bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Gelijktijdige sessies