Digital Marketing Live!

Om beroemd te worden, moet je dapper zijn

14:40 30 minutes presentation Stage 5
Gabriela Nouws SuperRebel Group

SuperRebel Agency is een onafhankelijk, internationaal georiënteerd creatief bureau. Zij ontwikkelen nieuwe merken en revitaliseren bestaande merken. Ze zijn een boutique bureau met een sterke focus op design en technologie.

Alles bij SuperRebel Agency wordt gedreven door creativiteit. Hun klanten zijn inspirerende ondernemers en ondernemende marketeers. Samen maximaliseren ze de waarde van merken. Ze creëren sterke ideeën die cultuur en mensen beïnvloeden en bouwen intense relaties op tussen bedrijven en hun klanten. Ze helpen hun klanten om keuzes te maken en gedurfde beslissingen te nemen. En om dingen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Ze durven risico te nemen en dingen te proberen waarna ze weer veranderen als het niet werkt. Ze denken en doen als ondernemers.

Bij iedere opdracht die ze krijgen doen ze alsof het een opdracht is voor hun eigen bedrijf. Daarom zijn zij het ‘Creative Agency for Brave Brands’.

Gabriela Nouws

Gabriela Nouws

SuperRebel Group

Gabriela Nouws is een prijswinnende Art Director en Associate Creative Director bij SuperRebel Agency. Hier is ze verantwoordelijk voor het leiden van het creatieve team en het bedenken van uitgesproken ideeën en spraakmakende campagnes.

Gelijktijdige sessies