Digital Marketing Live!

AI in Actie: Toekomst van Werk en Innovatieve Ervaringen

15:20 30 minutes presentation Stage 4
Tijs Nieuwboer Beeckestijn Business School

In deze sessie neemt Tijs Nieuwboer je mee in de spannende wereld van AI en laat hij zien hoe deze technologie niet alleen workflows verbetert, maar ook geheel nieuwe werkervaringen creëert. Hij introduceert drie niveaus van AI-interactie: chains, agents en geavanceerde automations.

Op het niveau van chains laat hij zien hoe AI eenvoudige taken kan automatiseren en verbinden tot een efficiënte workflow. Hij demonstreert hoe agents zelfstandig complexere taken kunnen uitvoeren en beslissingen kunnen nemen. Daarna bespreekt hij geavanceerde automations, die de volledige potentie van AI benutten om ingewikkelde workflows te beheren. Elk niveau wordt door hem uitvoerig toegelicht met praktische voorbeelden en concrete stappen.

Daarnaast toont hij in een live demonstratie hoe een AI-chain opgezet kan worden. Hij laat zien hoe eenvoudig het is om deze technologie te integreren met bestaande tools en processen, waardoor direct geprofiteerd kan worden van de kracht van AI-automatisering in het werk. Deze sessie is ontworpen om de deelnemers de kennis en tools te geven om AI in de dagelijkse workflow te integreren, waardoor niet alleen efficiënter gewerkt wordt, maar ook nieuwe niveaus van creativiteit en innovatie bereikt worden.

Tijs Nieuwboer

Tijs Nieuwboer

Beeckestijn Business School

Tijs Nieuwboer, oprichter van Lerai en docent bij Beeckestijn, specialiseert in AI-implementatie voor bedrijfsinnovatie en -acceleratie. Met een diepe passie voor technologie, innovatie en groei, maakt hij AI toegankelijk voor elk bedrijf, groot of klein. Bij Lerai staat het verhaal van klantgroei door AI centraal, gedreven door een team dat technologie ademt. Met zijn enthousiasme en passie helpt en inspireert hij jou om grensverleggende en ambitieuze doelen na te streven.

Gelijktijdige sessies