Digital Marketing Live!

In gesprek met Neil Patel: navigeren door het digitale landschap

15:30 25 minutes roundtable Roundtable 5
Neil Patel NP Digital

Met meer dan 23 jaar ervaring en de succesvolle oprichting van zes bedrijven is de reis van Neil een bewijs van zijn veerkracht en expertise in de marketingwereld. Vanaf het moment dat hij stofzuigers van deur tot deur verkocht, tot hij een erkende autoriteit op het gebied van digitale marketing werd, heeft hij altijd prioriteit gegeven aan het delen van kennis om anderen te empoweren.

Neil Patel begrijpt de uitdaging waarmee bedrijven worden geconfronteerd als ze zich willen onderscheiden op een drukke markt, en put uit zijn eigen ervaringen om praktische oplossingen te bieden. Zijn inzichten zijn geworteld in ervaringen uit de praktijk en bieden uitvoerbaar advies in plaats van alleen maar theoretische kennis.

De rondetafelsessie biedt Neil de ultieme kans om deze missie voort te zetten, door bruikbare inzichten te bieden en het belang van passie, doorzettingsvermogen en continu leren in het dynamische marketinglandschap te benadrukken.

Neil Patel

Neil Patel

NP Digital

Neil Patel is co-founder van NP Digital. De Wall Street Journal noemt hem een topbeïnvloeder op internet. Forbes zegt dat hij tot de top tien marketeers behoort en Entrepeneur Magazine zegt dat hij een van de honderd meest briljante bedrijven heeft opgericht. Neil is een bestsellerauteur van de New York Times en werd door president Obama erkend als een top honderd ondernemer onder de dertig en door de Verenigde Naties als een top honderd ondernemer onder de vijfendertig jaar.

Gelijktijdige sessies