Digital Marketing Live!

Hoe verhoog ik de omzet per medewerker binnen mijn agency?

15:30 25 minutes roundtable Roundtable 12
Wouter Snieders Teamleader

Elk bureau zoekt naar manieren om te optimaliseren. Maar hoe doe je dat precies? Een veelvoorkomende misvatting is dat dit altijd grote veranderingen binnen de organisatie vereist. Maar dat hoeft niet per se het geval te zijn.

In deze sessie deelt Wouter praktische tips & tricks over hoe je de omzet per medewerker kunt verhogen zonder de hele organisatie overhoop te halen. Hij bespreekt kleine aanpassingen binnen je operationele processen en deelt de laatste trends binnen de wereld van bureaus.

Wil je weten hoe leiders in de branche hun bureau dagelijks bijsturen en op koers houden? Kom dan zeker naar deze interactieve sessie.

Wouter Snieders

Wouter Snieders

Teamleader

Wouter Snieders is Sales Strategy Consultant bij Teamleader Orbit. Voordat Wouter begon met software heeft hij vijftien jaar ervaring opgedaan binnen een agency. Vanuit zijn kennis als Product & Technology Director is hij partner geworden bij Yadera, de voorganger van Teamleader Orbit. Tegenwoordig helpt Wouter agencies effici├źnter te werken, en helpt data inzichtelijk te maken zodat agency eigenaren de juiste keuzes kunnen maken.

Gelijktijdige sessies