Digital Marketing Live!

Succesvolle B2B strategieën met gebruik van MarTech: innovatie en groei

14:00 30 minutes Stage 3
Marten Dames Leadscope

In deze sessie helpt Marten je om je bedrijfsaanpak te verbeteren en te innoveren aan de hand van enablers voor groei in de competitieve digitale wereld. Verdiep je in de essentie van digitale transformatie in B2B-marketing en sales.

Vanuit een performance gedreven visie beoordeelt Marten de rol van data en technologie. Door middel van praktijkvoorbeelden met het gebruik van marketing en sales technologie geeft hij inzicht in effectieve strategieën en valkuilen.

Marten geeft een kijkje achter de schermen in de besluiten en praktijkvoorbeelden van een performance gedreven marketing agency. Hij laat zien waarom de rol van technologie in B2B marketing juist nu belangrijk is.

Marten Dames

Marten Dames

Leadscope

Marten Dames is als lead consultant en disciplinehoofd verantwoordelijk voor het realiseren van groei door het opstellen en uitrollen van data gedreven lead nurture en retentie strategieën via Marketing Automation campagnes. Hij is dol op creatieve oplossingen om campagnes optimaal in te richten en is op zijn best wanneer strategie, data, logica en creativiteit samenkomen.

Gelijktijdige sessies