Digital Marketing Live!

Audio for brands: trends that drive culture and shape the future

14:00 30 minutes presentation Stage 5
Stephania Karathanasi Spotify

Spotify heeft meer dan 615 miljoen luisteraars die het platform gebruiken om hun leven te soundtracken. Hun betrokkenheid bij de catalogus van Spotify met meer dan honderd miljoen nummers, vijf miljoen podcasts en 350.000 audioboeken weerspiegelt zowel de cultuur als hun passie voor de makers die deze aandrijven. Daarom was er een toename van 530 procent in het aantal streams van “I’m Just Ken” in het uur na het iconische optreden van Ryan Gosling tijdens de Oscaruitreiking.

Spotify-gebruikers brengen gemiddeld meer dan 2,4 uur per dag op het platform door en ze hebben communities, fanclubs rond afspeellijsten en hitlijsten en loyale superfangroepen voor makers opgebouwd. In deze sessie laat Stephania zien hoe fans, makers en merken verbinding maken met de cultuur op Spotify en deze vormgeven op een manier die zeer betekenisvol, persoonlijk en aanstekelijk is.

Stephania Karathanasi

Stephania Karathanasi

Spotify

Stephania is a Senior Client Partner at Spotify with over 10 years experience in marketing and advertising. In both Australia and Europe, she has supported global and local brands in their quest to become leaders in the digital arena through ideas, innovation, and audio.

Gelijktijdige sessies