Digital Marketing Live!

De Contentmarketing Revolutie: ‘What’s next?!’

13:20 30 minutes presentation Stage 6
Leanne Hermans Matter Content AgencyDavid Barens Matter Content Agency

Op Emerce Digital Marketing Live 2023 presenteerde Matter de veelbezochte sessie ‘De Contentmarketing Revolutie’. Een jaar later is die revolutie nog vol gaande en dus is het de hoogste tijd voor een update. Als de wereld overstroomd wordt met AI-content, hoe blijf je als merk dan authentiek, uniek en opvallend? Hoe blijf je het verschil maken? En hoe omarm je al die nieuwe ontwikkelingen, om de impact van jouw contentmarketing te verbeteren? Leanne Hermans (Head of Content) en David Barens (Chief Growth Officer) geven geen wollig visieverhaal voor de komende 10 jaar, maar navigeren je op praktische wijze door vandaag en morgen.

Leanne Hermans

Leanne Hermans

Matter Content Agency

De allerbeste content maken om mensen te bereiken en beraken is voor Leanne de drive in haar werk. Gedreven door data, actualiteit en 24/7 voelsprieten in de maatschappij om te weten te komen welke behoeften er zijn. Met een groot geloof in contentmarketing, omdat dit voor merken en organisaties een duurzame en effectieve manier is om echt in contact te komen met je publiek.

David Barens

David Barens

Matter Content Agency

David heeft bijna twintig jaar ervaring als digital-, social- en contentstrateeg bij Mediacom, Ogilvy en zijn eigen bureau The Social Club. Dat bureau verkocht hij aan Matter. Bij Matter is David onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe diensten en proposities.

Gelijktijdige sessies