Digital Marketing Live!

AI herdefinieert de spelregels voor merken

13:20 30 minutes Stage 1
Max Pinas Zelfstandig

In deze sessie verkennen we de impact van zero click searches, generative AI en cutting-edge devices.

Hiermee kunnen merken op een authentiekere en diepere manier verbinding maken met hun doelgroepen. In deze nieuwe realiteit zijn personalisatie en context in het moment essentieel voor groei en verbinding.

De transformerende kracht van generatieve interfaces en geavanceerde devices worden belicht. Deze sessie is ontworpen om je te voorzien van de kennis en hulpmiddelen die nodig zijn om te excelleren in dit nieuwe digitale tijdperk, waarbij transformatie in klantbeleving en innovatie centraal staan.

Max Pinas

Max Pinas

Zelfstandig

Max is bedreven is in het navigeren op het snijvlak van CX, media en AI en de veranderende voorkeuren van Gen Z. Met een veelzijdige carrière weet hij creativiteit naadloos te vermengen met technologische knowhow. Gepassioneerd door het benutten van de transformatieve kracht van tech en design om echte problemen aan te pakken, doet Max meer dan alleen de toekomst voorspellen – hij creëert deze. Of je nu een A-merk of een individu bent, samen met Max naar morgen is een entertainende journey, boeiend en relatable.

Gelijktijdige sessies