Digital Marketing Live!

Zes do’s and don’ts om online autoriteit te vergaren in het AI-tijdperk

30 minutes presentation Stage 2
Berjan Velderman Publisher Place

Is linkbuilding minder belangrijk geworden door de komst van AI content?

In deze sessie wordt er ingezoomd op het gebruik van content in (gast)blogs. Hoe moet je content eruitzien bij het plaatsen van blogs op externe websites? Is het opschonen van je linkbuilding profiel noodzakelijk? Er wordt gekeken naar het gebruik van verschillende type anchors. Welk percentage hanteer je bijvoorbeeld van branded, exact en partial anchors?

Berjan Velderman neemt je in deze sessie mee in al deze onderwerpen. Daarnaast ontrafelt hij de trend van het moment op het gebied van autoriteit: Digital PR. Hij sluit de sessie af met een case die aantoont of linkbuilding nog wel relevant is na de komst van AI content.

Berjan Velderman

Berjan Velderman

Publisher Place

Berjan is linkbuilding expert en eigenaar van Publisher Place. Na jarenlang gewerkt te hebben als SEO specialist bij een online marketing agency, begon hij Publisher Place met het doel om linkbuilding transparanter en gemakkelijker te maken. Zijn doel is om elke marketeer zelfstandig linkbuilding te kunnen laten uitvoeren op een zo efficient en resultaatgericht mogelijke manier.