Digital Marketing Live!

Een blik over de betaalmuur: creëer impact in het online videolandschap

12:00 30 minutes presentation Stage 6
Marco van Houdt Ad Alliance

De totale videoconsumptie stijgt hard, toch zijn kijkers steeds lastiger te bereiken. Enerzijds omdat het aantal Video On Demand-aanbieders toeneemt en het landschap versnippert, anderzijds omdat kijkers achter een paywall verdwijnen. Hoe creëer je als adverteerder in dit online videolandschap nog steeds impact?

Marco neemt je in deze sessie mee in dit vraagstuk. Hij geeft waardevolle inzichten over de videospelers van nu, de ontwikkeling van de kijktijd en de advertentiemogelijkheden achter een betaalmuur (SAVOD), waarmee Videoland in 2020 als eerste streamingdienst pionierde.

Wat voor kansen en uitdagingen voor adverteerders liggen hier? En hoe speel je met vernieuwende creatieve advertentiemogelijkheden zo goed mogelijk in op de kijkbeleving van de consument achter die betaalmuur? Marco vertelt je er in deze sessie alles over.

Marco van Houdt

Marco van Houdt

Ad Alliance

Marco van Houdt is ooit gestart als officier bij Defensie, maar maakte in 2016 de overstap naar de mediawereld. In zijn rol bij Ad Alliance leidt Marco digitale strategiën met creativiteit en strategisch inzicht. Buiten zijn werk om geniet Marco van CrossFit, tennis, ijsbaden en is hij trotse vader van twee kinderen.

Gelijktijdige sessies