Digital Marketing Live!

Panel over AI’s toekomst in marketing

16:00 30 minutes presentation Stage 1
Tamer Saglambilek Elevate DigitalKate Adams GoogleBart Koomen Elevate DigitalRon Simpson Skybox

Tamer Saglambilek, founder van Elevate Digital, gaat samen met Kate (Google), Ron (Creative Entrepreneur) en Bart (Strategy Director) dieper in op de toekomst van AI aan de hand van vragen vanuit de industrie. Realtime omgezet in een transcript met behulp van AI, voor nóg meer inzicht.

Tamer Saglambilek

Tamer Saglambilek

Elevate Digital

Founder van Elevate Digital, AdCalls, The Dutch Search Awards en Entrepreneurs’ Open.

Kate Adams

Kate Adams

Google

Kate Adams leidt teams van reclamespecialisten op het gebied van marketingmeting en AI-aangedreven reclame binnen Google. Ze is verantwoordelijk voor het oplossen van de meest complexe uitdagingen voor en met partners en adverteerders in de Benelux en Scandinavische markten.

Bart Koomen

Bart Koomen

Elevate Digital

Bart Koomen is een strategische marketingprofessional met ruim acht jaar ervaring in het vakgebied. Bart is momenteel Strategy and Account Director bij Elevate Digital, waar hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en implementeren van digitale strategieën voor klanten van Elevate.

Ron Simpson

Ron Simpson

Skybox

Ron Simpson is een bekroonde creatieve en seriële ondernemer met een onmiskenbaar oog voor marketing, branding en strategie. En een succesvolle verhalenverteller, die meeslepende verhalen schrijft die het publiek boeien en de krantenkoppen veroveren.

Gelijktijdige sessies