Digital Marketing Live!

Stephan Makatita

Stephan Makatita

Moderator

De klant en diens customer journey, de experience, staan bij Stephan altijd centraal. No matter what.

Stephan is een allround marketing manager pur sang. Ruim 15 jaar helpt hij op interimbasis bedrijven, organisaties, (Rijks)overheden en non-profit, in en naar een totale marketingstrategie.

Zijn expertise ligt op  het snijvlak van creativiteit, strategie en internet. Binnen zijn opdrachten gebruikt hij waar mogelijk lean en agile methodieken. Hierbij heeft hij veel oog voor detail en legt hij zijn doelen gezond hoog neer. Daarnaast voelt hij zich als een vis in het water bij verandering, vernieuwing en de mouwen opstropen.

Nu is Stephan de marketing en communicatie aan het uitbouwen voor een van de belangrijkste programma’s van de Rijksoverheid: Werk aan Uitvoering. Een beweging die op de eerste pagina staat van het regeerakkoord en tot doel heeft de dienstverlening van de overheid aan de burger en ondernemer elke dag met een stapje te verbeteren.

Naast al deze bezigheden traint hij zijn linker hersenhelft (analytisch) door zoveel als mogelijk de wetenschappelijke vakliteratuur bij te houden en voert hij graag op zijn tijd zelf onderzoek uit. Zijn rechter hersenhelft (creativiteit) voedt hij door veel te reizen, schrijven (Stephan is gastschrijver voor Emerce), fotograferen en Indisch te koken.