Digital Marketing Live!

Zo gebruik je online feedback en neuromarketing om (digitaal) te groeien

10:00 30 minutes Stage 2
Timothy Dracht Allianz

Veel websites verzamelen feedback. Maar hoe zet je die feedback om in concrete verbeteracties? Timothy Dracht neemt je mee op reis. En laat de ontwikkeling zien die Allianz hierin de afgelopen 7 jaar heeft doorgemaakt. Van de opstart tot het punt waar ze nu zijn. Daarbij komen een aantal succesverhalen aan bod, maar ook een aantal pijnlijke fouten die jou kunnen behoeden om dezelfde fouten te maken.

Aan het eind van de sessie ben je een aantal concrete tips rijker die je direct de volgende dag kunt gebruiken. Zo leer je hoe je beïnvloedingsprincipes uit de neuromarketing kunt inzetten om meer klantfeedback te verzamelen én hoe je diezelfde principes kunt gebruiken om jouw online omgevingen te verbeteren.

Timothy Dracht

Timothy Dracht

Allianz

Timothy Dracht werkt als Web & Portal Manager bij Allianz. Daar is hij als Product Owner verantwoordelijk voor allianz.nl en allianz.be. Zijn opgedane kennis uit recent gevolgde cursussen en opleidingen over toegepaste psychologie en neuromarketing probeert hij in te zetten in verschillende digital marketing disciplines. Timothy maakt deel uit van de Business Transformation Unit. De afdeling die onder andere de digitale transformatie van Allianz Benelux aanstuurt.

Naast zijn werk voor Allianz is Timothy sinds 2021 gediplomeerd Fitnesstrainer waardoor hij zijn grootste hobby nu ook op professioneel vlak kan uitoefenen.

Gelijktijdige sessies