Digital Marketing Live!

The influencer marketing f*ck up summit

10:40 30 minutes presentation Stage 2
Robert Zuidgeest The Walt Disney CompanyJeanine van Dommele DivimoveRenée Snaak DivimoveMarit Brugman Haegens Media

Influencer marketing is een van de krachtigste tools om een boost te geven aan jouw digitale marketinginspanningen en om interactie te genereren met moelijk bereikbare doelgroepen. De weg naar een succesvolle campagne is soms lang en uitdagend voor adverteerders en influencers. Misverstanden leiden zelfs tot grote PR-problemen voor beide partijen. In een dynamische paneldiscussie met influencer Marit Brugman, merk Disney en influencer expert Renée Snaak, hebben we het over buitengewone influencer marketing f*ck ups en hoe de industrie ervoor kan zorgen om deze in de toekomst te vermijden.

Robert Zuidgeest

Robert Zuidgeest

The Walt Disney Company

Robert Zuidgeest is is Head of Digital Marketing bij The Walt Disney Company. Hier is hij verantwoordelijk voor het vergroten van de dagelijkse zichtbaarheid van merken als Disney, Marvel, Star Wars, Disney Channel & Disney XD over alle verschillende digitale kanalen.

Jeanine van Dommele

Jeanine van Dommele

Divimove

Jeanine van Dommele is influencer manager bij Divimove, een mediabedrijf dat deel uitmaakt van de RTL Group. Het bureau werkt nauw samen met 900 social influencers in zes Europese landen en verbindt ze met merken die social media platformen professioneel willen benutten.

Renée Snaak

Renée Snaak

Divimove

Renée Snaak is Influencer Lead Netherlands bij Divimove, een media bedrijf dat deel uitmaakt van de RTL Group. Het bureau werkt nauw samen met 900 sociale influencers in zes Europese landen en verbindt ze met merken die social media platformen professioneel willen benutten.

Marit Brugman

Marit Brugman

Haegens Media

Marit Brugman, is influencer en heeft een eigen YouTube-kanaal Marit tussen de Mannen. Daarnaast is Marit eigenaar van Haegens Media, het videoproductiebedrijf van YouTube-kanalen Dylanhaegens, TeamDylanHaegens en Marittussendemannen, en oprichter/ambassadeur van Stichting Durf Te vragen.

Gelijktijdige sessies