Digital Marketing Live!

Samenwerking op hoog niveau: Het verbinden van teams en afdelingen met monday.com in je marketingstrategie

12:40 30 minutes presentation Stage 7
Guido van Eijk Monday.comLeo van Pagée EveroJan-Maarten Plomp Evero

Wil je jouw marketingteams naar een hoger niveau tillen? Mis onze presentatie op Digital Marketing Live niet, waarin we je laten zien hoe monday.com de samenwerking tussen teams en afdelingen transformeert. Leer hoe je met monday.com processen stroomlijnt, efficiëntie verhoogt en successen behaalt in je marketingstrategie.

Guido van Eijk

Guido van Eijk

Monday.com

Guido van Eijk is Channel Partner Manager bij monday.com en is verantwoordelijk voor de samenwerkingen in de Benelux. Als één van de snelst groeiende SaaS bedrijven ter wereld zal Guido ons meenemen in de nieuwste ontwikkelingen van monday.com

Leo van Pagée

Leo van Pagée

Evero

Als Business Developer bij Evero draagt Leo het gedachtegoed van monday.com uit! Samen met klanten maakt hij de vertaalslag naar een oplossing in monday.com. Wat Leo zo leuk vind aan deze rol? Andere enthousiast maken over monday.com!

Jan-Maarten Plomp

Jan-Maarten Plomp

Evero

Jan-Maarten Plomp is mede-eigenaar van Evero, een monday.com partner en belangrijke speler op de Nederlandse CRM en marketing-markt. Jan-Maarten heeft een passie voor klantgericht ondernemen en voor de software die hierbij belangrijke ondersteuning biedt. Vanuit zijn kennis, expertise en ervaring vertelt hij hoe je monday.com in praktijk brengt.

Gelijktijdige sessies