Digital Marketing Live!

Persoonlijke en relevante e-mail marketing journeys voor de áltijd veranderde klant

16:00 30 minutes presentation Stage 3
Tjeerd Brenninkmeijer BloomreachManon van Rijsbergen My JewelleryLizzy van der Zanden My Jewellery

Waar een goed product en een fijne service voorheen genoeg waren zijn de hedendaagse verwachtingen van de consument hier ver bovenuit gestegen. Ze verwachten als individu behandeld te worden en dus is een geoptimaliseerde e-mailmarketing flow een must. First- én zero party data staan hier centraal. Hoe zet je deze individuele data om in een overkoepelende strategie en hoe voer je dit door tot in de content van de campagnes?

Tjeerd Brenninkmeijer

Tjeerd Brenninkmeijer

Bloomreach

Als EVP EMEA is Tjeerd verantwoordelijk voor de groeistrategie, strategische allianties en het merk van Bloomreach in Europa. Met meer dan twee decennia aan ervaring als ondernemer is hij een expert in het opbouwen van een snel groeiende organisatie. Als voormalig co-founder van Hippo CMS schaalde hij het bedrijf op van een 3-persoons start-up tot een wereldwijd actieve onderneming met meer dan 100 werknemers en een jaarlijks verdubbelende omzet in softwarelicenties. Het bedrijf werd in 2016 overgenomen door Bloomreach, een AI Commerce experience bedrijf uit Silicon Valley. Tjeerd schrijft regelmatig voor diverse publicaties binnen de sector en spreekt op evenementen. Daarnaast levert hij als Startup Bootcamp mentor en investeerder een bijdrage aan de tech-community.

Manon van Rijsbergen

Manon van Rijsbergen

My Jewellery

Manon is verantwoordelijk voor My Jewellery’s E-mail Marketing Strategie in Nederland, België en Duitsland. Ze is hier zes jaar geleden begonnen en zette een succesvolle e-mail marketing strategie op. Eerst helemaal alleen, maar nu zitten er vijf mensen in haar team, die elke dag streven naar de beste gepersonaliseerde e-mails. Vorig jaar werd het e-mail marketing team van My Jewellery genomineerd voor hun gepersonaliseerde e-mail automation strategie in de categorie Optimization (DDMA).

Lizzy van der Zanden

Lizzy van der Zanden

My Jewellery

Lizzy begon 2,5 jaar geleden als e-mail marketeer bij My Jewellery waar ze van junior tot specialist uitgroeide binnen het e-mail marketing team. Haar focus ligt op de strategie van de wekelijkse campagnes waarbij optimalisatie en personalisatie centraal staat. Daarnaast zet zij zich samen met het e-mail marketing team iedere dag in om de connectie tussen automation- en wekelijkse campagnes te optimaliseren. Hierdoor wordt het streven naar een gepersonaliseerde e-mail marketing flow voor de individuele consument iedere dag een beetje meer werkelijkheid.

Gelijktijdige sessies