Digital Marketing Live!

Meer impact met online video door neuro insights

14:40 30 minutes presentation Stage 6
Tim Zuidgeest ST&T Research

Waarom is de ene professionele video succesvol, terwijl bij de ander de kassa oorverdovend stil lijkt te blijven? Wat gebeurt er in het brein terwijl je een video bekijkt? En welke inzichten uit neuromarketing kun je direct toepassen voor een video met meer impact?

Neuromarketeer Tim neemt je mee in een reis door het brein. Je leert onder andere door welk effect je kijker direct mentaal afhaakt, en hoe je dit inzicht kan ombuigen. Met deze tips kan je direct aan de slag om nóg effectievere video’s en ads te maken!

Tim Zuidgeest

Tim Zuidgeest

ST&T Research

Geworteld in de consumentenpsychologie, laat Tim verrassende psychologische principes los in het landschap van het wereldwijde web. Gegrepen door inzicht, gedreven door techniek.

Tim is mede-oprichter van ST&T Research, het onderzoeksbureau dat Nederlandse merken helpt een kijkje te nemen in het brein van de consument. Hij spreekt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van online conversie en retail, twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

Gelijktijdige sessies