Digital Marketing Live!

Kwalitatieve leads genereren met een succesvolle B2B leadgeneratie strategie

12:00 30 minutes presentation Stage 3
Dyon Metselaar LeadscopeTessa Stottelaar Leadscope

Wil je als B2B organisatie in 2023 je leadgeneratie strategie een boost geven? Dyon en Tessa laten zien hoe je een sterke online leadgeneratie strategie neerzet, waarmee je lange aankoopprocessen aan de hand van klantinzichten stap voor stap digitaal begeleidt van lead naar MQL en vervolgens SQL’s. Dit doen ze aan de hand van concrete B2B online marketing cases, ondersteund vanuit data, sterke content en goede marketing-automation, zodat jij als organisatie in 2023 je B2B leadgeneratie strategie ook verder kan professionaliseren.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Leadscope

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch online marketing director gespecialiseerd in B2B commerce en B2B leadgeneratie. Met de verschillende bedrijven die hij heeft opgezet en zijn management achtergrond, werkt hij op strategisch niveau en kent hij de uitdagingen van een B2B organisatie als geen ander. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek richt op online marketing vraagstukken binnen de B2B.

Tessa Stottelaar

Tessa Stottelaar

Leadscope

Communication is key – dat is wat Tessa haar hele carrière al toepast. Van campagnecontent, tot complete leadfunnels en bij zowel B2B als B2C organisaties heeft ze haar content skills in de praktijk gebracht. Nu helpt zij bij Leadscope B2B bedrijven bij het creëren en organiseren van Omni-channel Content.

Gelijktijdige sessies