Digital Marketing Live!

Is dit het einde van het A-merk?

14:40 30 minutes presentation Stage 1
David Snellenberg SpringbokErwin Hendriks Springbok

De digitale revolutie heeft ervoor gezorgd dat nieuwkomers dezelfde mogelijkheden hebben als de traditionele A-merken. En sterker nog, omdat veel nieuwkomers geen heritage hebben, kunnen ze zich sneller aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid, zeker met de komst van AI. Is dit het einde van het A-merk? Of is dit juist het moment om het merk weer te integreren in de digitale toekomst. Een duo-presentatie door de Creative Director en de Technology Director van het snelgroeiende Springbok.

David Snellenberg

David Snellenberg

Springbok

David is oprichter van dawn en Creative Director van Springbok, waar hij bedrijven helpt groeien die sociale impact combineren met commercieel succes. In 2020 ontving dawn als eerste bureau een B Corp-certificering en David werd in 2018 uitgeroepen tot Adformatie’s Person of the Year, terwijl dawn Agency of the Year werd.

Erwin Hendriks

Erwin Hendriks

Springbok

Erwin heeft de verantwoordelijkheid voor het bedenken en implementeren van vernieuwende oplossingen op het gebied van merk, marketing en technologie voor de klanten van Springbok. Hij opereert op het snijvlak van verkoop en thought leadership.

Gelijktijdige sessies