Digital Marketing Live!

Hoe Intersport Twinsport middels AI betere grip heeft gekregen op haar full-funnel marketingstrategie.

10:00 30 minutes presentation Stage 5
Akke Pennin IWB AgencyTim Schouten Billy Grace
De vraag naar betere oplossingen voor tracking, attributie en automatische optimalisatie is in het marketinglandschap aan het groeien. Leer hoe Intersport Twinsport de AI marketingsoftware van Billy Grace succesvol inzet om betere beslissingen te nemen en marketingbudgetten efficiënter te verdelen over de gehele funnel. In deze sessie presenteren Akke Pennin van IWB Agency en Tim Schouten van Billy Grace een business case met waardevolle tips en inzichten over de rol van AI in het optimaliseren van de gehele funnel.
Akke Pennin

Akke Pennin

IWB Agency

Akke Pennin is een ex-pokerspeler en mede-eigenaar van IWB, een Digital Growth Agency opgericht in 2013. Het bedrijf heeft sterke focus op digitale advertentiestrategieën, attributie en on-page optimalisatie. IWB is Premier Partner van Google, Gold Partner bij Channable en Elite Partner bij Billy Grace.

Tim Schouten

Tim Schouten

Billy Grace

Tim Schouten is Head of Customer Succes bij marketing optimalisatie software bedrijf Billy Grace. Voorafgaand aan Billy Grace is Tim vijf jaar werkzaam geweest bij verschillende SAAS-bedrijven die softwareplatformen aanbieden voor marketeers. Al ruim vijf jaar spreekt Tim dagelijks marketeers en probeert hij hen d.m.v. software productiever, slimmer en leuker te laten werken.

Gelijktijdige sessies