Digital Marketing Live!

Hoe drie succesvolle marketing managers data inzetten voor betere campagnes

11:20 30 minutes presentation Stage 6
Ruerd Nauta Vipmedia Publishing & ServicesPeter van der Schaar BasedriverLeonie Bakker Roularta Media Groep NederlandHessel Sutterland Hearst Netherlands

Publishers zijn continu bezig met het verbeteren van data en campagnes. In deze sessie geven marketing managers van gerenommeerde uitgevers Hearst Magazines the Netherlands, Roularta Media Groep Nederland en Vipmedia tips en inzicht in de manier waarop zij data inzetten voor succesvolle geautomatiseerde campagnes.

Ruerd Nauta

Ruerd Nauta

Vipmedia Publishing & Services

Ruerd is verantwoordelijk voor alle Marketingactiviteiten en abonnementenservices van VIPMEDIA Publishing & Services.

Peter van der Schaar

Peter van der Schaar

Basedriver

Peter heeft meer dan 20 jaar ervaring in digital marketing en e-commerce. Als oprichter van marketing automation platform Basedriver helpt hij mediabedrijven om betere resultaten te behalen uit content, data en campagnes.

Leonie Bakker

Leonie Bakker

Roularta Media Groep Nederland

Leonie is een ervaren marketing manager met ruime ervaring in het opzetten van digitale uitgaven: e-mail marketing automation, websites, social media, shop en apps.

Hessel Sutterland

Hessel Sutterland

Hearst Netherlands

Hessel is gespecialiseerd in marketingstrategie, direct marketing en digital marketing en heeft ruime ervaring in diverse marketingfuncties binnen voornamelijk uitgeverijen.

Gelijktijdige sessies