Digital Marketing Live!

Hoe bouw je een online community?

30 minutes presentation
Maarten Breumelhof BrandcodeJessica Hubers The James Company

Brandcode gaat samen met The James Company in op de case: +James. Met dit online platform zijn we van een offline community naar een online community gegaan. We vertellen je over de reis van idee tot bedrijf. Belangrijke thema’s als het waarom van +James, plan van aanpak, agile werkwijze, user experience, de maatschappelijke functie, privacy en hoe blijf je koploper in de markt? 

Maarten Breumelhof

Maarten Breumelhof

Brandcode

Maarten is een snelle denker, brainstormer, ideeën spuier, druk. Onlangs kreeg het ‘druk zijn’ zelfs een naam. iets met een A en een D. Stiekem is hij er wel trots op! Het stelt hem in staat om out of the box te denken en creatief bevlogen te zijn. Uiteindelijk is het zijn passie om bedrijven te helpen groeien. 

Dagelijks stuurt Maarten een sterk digitaal team aan en ondersteunt hij nationale en internationale klanten met hun development vraagstukken.

Jessica Hubers

Jessica Hubers

The James Company

Jessica is een zakelijke creatieveling met een groot hart voor de stad Rotterdam. Haar carrière begon in de voetbalbubbel als marketing coördinator bij Excelsior Rotterdam. Daarna is Jessica in de wondere wereld van vastgoed gestapt, waar ze dagelijks bezig is met het creëren van blije bewoners.