Digital Marketing Live!

Exponentiele groei in B2B online leadgeneratie

16:00 30 minutes presentation Stage 5
Frans Appels LeadscopeDyon Metselaar Leadscope

Leer in 20 minuten hoe je een succesvolle B2B leadgeneratiestrategie opzet. Hoe creeer je exponentiele groei in een markt met veelal een heel specifieke doelgroep met een hele specifieke behoefte. Aan de hand van (internationale) praktijkcases nemen Dyon en Frans je mee in leadgeneratiemethodes die binnen de B2B succesvol zijn en hoe je dit voor je eigen organisatie ook kan inzetten.

Frans Appels

Frans Appels

Leadscope

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. ClickValue helpt met meer dan 30 consultants (internationale) grote en kleine online en e-commerce bedrijven met conversie optimalisatie, UX, A/B testen en CRO programma’s. 

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Leadscope

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch director gespecialiseerd in B2B en leadgeneratie. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek op de B2B markt richt. Met zijn management- en strategie achtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van een B2B-organisatie als geen ander.

Gelijktijdige sessies