Digital Marketing Live!

Een effectieve funnel: het combineren van branding & performance.

14:00 30 minutes presentation Stage 3
Paul de Vries DIDIMarlinde Schenk WeConnect

Hoe zorg je ervoor dat je traditionele marketingcampagne ook online conversies oplevert? Voor DIDI hebben we een full funnel strategie opgezet, waarbij we het merk DIDI via verschillende kanalen laden en dit opvolgen met slimme performance campagnes. In deze sessie behandelen we de hele flow en laten we je zien hoe je van een lead uit traditionele media een kopende klant kunt maken.

Paul de Vries

Paul de Vries

DIDI

Paul heeft al meer dan 20 jaar ervaring in verschillende e-commerce en marketing managementfuncties. Binnen DIDI is hij verantwoordelijk voor de afdelingen Sales, Marketing, Customer Care, IT en Logistics. Hierbij is hij continu op zoek naar efficiëntere en hoogst renderende businessplannen. Verbinder en motivator op alle niveaus.

Marlinde Schenk

Marlinde Schenk

WeConnect

Marlinde is consultant bij WeConnect en is voornamelijk gespecialiseerd in E-commerce. Hierbij houdt zij zich bezig met de strategie en uitrol van online campagnes voor e-commerce partijen. De merken waar ze verantwoordelijk is, zijn o.a.: DIDI, The Sting, Cotton Club, QSTA en Trendhopper.

Gelijktijdige sessies