Digital Marketing Live!

De vervolgstap van podcasts: Programmatic advertising

14:00 30 minutes presentation Stage 5
Flip Kylian Adams Dag en NachtMartijn Gerrits Azerion
Podcasts hebben de Nederlandse audiomarkt getransformeerd; nu luistert de helft van de Nederlanders er regelmatig naar. Dit medium is een cruciaal onderdeel van de marketingmix geworden. Martijn en Flip bieden inzicht in deze branche en kansen voor digitale marketeers. Traditionele advertentiemethoden hebben al succes, maar nu introduceert Azerion met Dag en Nacht programmatic advertising in de Benelux. Deze technologie maakt schaalbare, efficiënte advertenties mogelijk in het grootste podcastnetwerk van de regio.
Flip Kylian Adams

Flip Kylian Adams

Dag en Nacht

Flip werkt sinds 2019 bij Dag en Nacht Media, het grootste podcastbedrijf van Nederland. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de exploitatie en groei van het advertentienetwerk, dat meer dan 60 verschillende podcasts omvat. Hij heeft de opkomst en ontwikkeling van de Nederlandse podcastmarkt van dichtbij meegemaakt en werkt sinds vorig jaar bij het Deense Podimo, dat Dag en Nacht in 2022 overnam en een abonnementsdienst voor podcasts in Nederland lanceerde.

Martijn Gerrits

Martijn Gerrits

Azerion

Martijn is de sales ingerold bij Mediahuis als Programmatic Demand Manager. En bij Spotify de digitale audio leren kennen. Nu bij Azerion bureau verantwoordelijke en daarnaast product owner audio.

Gelijktijdige sessies