Digital Marketing Live!

De Content Marketing revolutie

14:40 30 minutes presentation Stage 4
Leanne Hermans Matter Content AgencyIrene Eijs Matter Content Agency

Hoe blijft jouw merk toekomstproof met alle razendsnelle ontwikkelingen? De opkomst van AI en het verlies van 3rd party cookies heeft impact op je content ROI. Irene Eijs en Leanne Hermans van Matter Content Agency delen hun visie en pragmatische aanpak aan de hand van analyses en voorbeelden uit de praktijk van onder andere NS.

Leanne Hermans

Leanne Hermans

Matter Content Agency

De allerbeste content maken om mensen te bereiken en beraken is de drive in mijn werk. Gedreven door data, actualiteit en 24/7 voelsprieten in de maatschappij om te weten te komen welke behoeften er zijn. Ik geloof in contentmarketing omdat dit voor merken en organisaties een duurzame en effectieve manier is om echt in contact te komen met je publiek.

Irene Eijs

Irene Eijs

Matter Content Agency

Als voormalig bioloog heb ik een bovenmatige interesse in doelgroepgedrag en de effecten van communicatie daarop. Mijn specialisme zit in het doorvertalen van data, onderzoek en trends naar strategie en beleid, en in analyses die voor bedrijfsleven en (semi-) overheid de ROI van hun communicatie inspanningen aantoonbaar helpen verhogen. Vele jaren voor  mediabureau’s gewerkt (Initiative, Kobalt, Mindshare); sinds oktober 2021 voor MPG. Lid data science expertgroep NMO namens PMA.

Gelijktijdige sessies