Digital Marketing Live!

Be distinctive: in een wereld vol kanalen en touchpoints

14:40 30 minutes presentation Stage 6
Reinoud Wolff RedkiwiDanielle van Winden Redkiwi

De strijd om de klant van morgen is heftiger dan ooit; de digitale winkelstraat raakt overvol. Velen hebben inmiddels de digitale stap gezet, waarmee het onderscheidend vermogen van jouw merk belangrijker wordt. Investeren in jouw digitale groeimotor waarin data, SEO, automatisering, dashboarding en campagnemonitoring strategisch zijn uitgedacht, resulteert in de biggest bang for your buck. Wij presenteren het distinctive growth model waarmee jij je meest kostefficiënte digitale marketingstrategie kan creëren.

Reinoud Wolff

Reinoud Wolff

Redkiwi

Reinoud Wolff is Chief Strategy Officer bij Redkiwi en een ervaren marketingstrateeg en ondernemer die de laatste 10 jaar meer dan 250 bedrijven en instellingen hielp waaronder Talpa, SLAM!, Big Green Egg, 

Tomorrowland met strategisch positioneren. Hij leerde het vak bij toonaangevende bedrijven als McDonald’s, Unilever, Heineken en Ben & Jerry’s. Daarnaast zet hij zich in voor het bij de juiste doelgroep brengen van goede en groene initiatieven.

Danielle van Winden

Danielle van Winden

Redkiwi

Danielle van Winden is Digital Marketing Consultant en teamlead bij Redkiwi. Samen met de opdrachtgever kijkt zij naar de mogelijkheden om hun digitale zichtbaarheid in 

kaart te brengen en ook te vergroten. Het liefst bijt zij zich vast in ingewikkelde SEO vraagstukken en weet als geen ander het onderscheidende karakter van merken te benutten in deze snel veranderende digitale wereld. Voor Redkiwi werkte Danielle werkte ruim 4 jaar bij Frankwatching.

Gelijktijdige sessies