Digital Marketing Live!

Attention: een nieuw ad performance tijdperk met predictive neuroscience A.I.

13:20 30 minutes presentation Stage 6
Roger van der Spek BraingineersMelvin van Gom Dentsu Benelux

Meer dan 5,000 ads bereiken ons dagelijks en toch wordt maar 1% daarvan gezien door de consument. Dat is iets meer dan 9 minuten aandacht per dag. Hoe val je op in het dagelijkse advertentie-slagveld? Hoe zorg je ervoor dat je viewable impressions waarvoor je betaalt ook daadwerkelijk worden gezien? 

Roger en Melvin nemen je mee in de ontwikkelingen op het snijvlak van media en research en hoe nieuwe (A.I.) tools ervoor kunnen zorgen dat je meer rendement haalt uit je digital advertising campaigns en je ad-waste drastisch kan verlagen.

Roger van der Spek

Roger van der Spek

Braingineers

Roger is verantwoordelijk voor Braingineers, de neuro-research agency die als eerste neuro-UX introduceerde in Nederland. Vanuit zijn rol is hij betrokken bij opdrachtgevers als Ahold, Asics, T-Mobile en Vodafone. Daarnaast richt hij zich op neuroscience- innovaties voor digital marketing, waaronder Brainsight, een predictive eye-tracking heatmap tool. Samen met dentsu werkt hij aan (neuro)oplossingen voor digital marketing- en advertising vraagstukken. Wanneer mogelijk stort hij zich op het schrijven of redactiewerk van artikelen over bovenstaande onderwerpen.

Melvin van Gom

Melvin van Gom

Dentsu Benelux

Melvin is als partnership director verantwoordelijk voor dentsu’s Partner Programma, dat is gericht op het identificeren en genereren van nieuwe media-kansen en innovaties. Door digitale, creatieve, data- en media teams, thought leaders en partners te verbinden worden best practices ontwikkelt en ontstaan nieuwe media- en tech-oplossingen waarmee Melvin de bedrijfsresultaten van de partners in het programma kan verhogen en bijdraagt aan dentsu’s ‘Value for All’ missie. Zijn passie en expertise ligt hierbij onder andere op het gebied van digital innovations, nieuwe reclame-technologie, mobiel en digitale outdoor.

Gelijktijdige sessies