Digital Marketing Live!

Artificial intelligence maakt de marketing professional onmisbaar

16:00 30 minutes Stage 4
Boris Jurriens iProspectReynder Bruyns iProspect

Artificial Intelligence is steeds beter in staat om menselijke vaardigheden over te nemen. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op de manier waarop merken met digital marketing bezig zijn. Denk aan digital assistants en geautomatiseerde campagnes. Hoe gaat dit zich verder ontwikkelen? Hebben we straks nog wel marketingprofessionals nodig? Boris en Reynder namen de proef op de som in een man vs machine challenge. Hoe kan je AI inzetten om effectiever en efficiënter te werken? Word jij hiermee onmisbaar?

Boris Jurriens

Boris Jurriens

iProspect

Boris is Senior Social Advertising Consultant binnen het iProspect paid media team. Hij adviseert top 100 A-merken over hoe social advertising kan bijdragen aan het behalen van merk- en organisatiedoelstellingen. Hij is een van de eerste door Facebook erkende Buying Professionals ter wereld. Online performance marketing is zijn specialisme en zijn passie.

Reynder Bruyns

Reynder Bruyns

iProspect

Reynder Bruyns, heeft vanuit zijn Master in Interactive Media een speciale interesse in de relatie tussen merken en doelgroepen en hoe media hierbij een rol speelt. Hij benut zijn passie om lokale en internationale top-500 klanten te adviseren over een optimale marketing mix voor een sterkere merkervaring.

Gelijktijdige sessies