Digital Marketing Live!

‘App first’ = ‘Klant first’

13:20 30 minutes Stage 2
Maikel Egging OHRA

Binnen nu en 5 jaar zou OHRA een volledig digitaal en daarmee geautomatiseerd verzekeringsbedrijf kunnen runnen, zonder tussenkomst van mensen. De vraag is echter of we dit wel willen…

Wat Maikel betreft is het ideale verzekeringsbedrijf zo eenvoudig mogelijk, waardoor verzekeren echt als duidelijk en makkelijk ervaren wordt. Digitalisering is een belangrijk middel om het voor de klant zo simpel mogelijk te maken, maar zeker geen doel op zich; OHRA houdt vast aan klant first in plaats van app first.

Als je het Maikel vraagt blijft contact via bemenste kanalen ook in de toekomst een onmisbare rol spelen. Er zijn en blijven namelijk momenten waarbij het vanuit klant- en organisatieperspectief gewoon beter is om elkaar even te spreken. Dit moet je niet weg willen digitaliseren.

Uiteraard spelen nieuwe digitale ontwikkelingen, zoals ChatGPT, wel een belangrijke rol in het klantcontact. Ze helpen ons om de klant de beste digitale ervaring te bieden.

Maikel Egging

Maikel Egging

OHRA

Take it on and make it happen! Voor Maikel staat dit voor het ontwikkelen van visie en strategie. Om deze vervolgens te regisseren, te realiseren en te verankeren in de organisatie. Dat is wat hij graag doet en waar hij goed in is. Als manager is hij resultaatgericht, daadkrachtig, ondernemend, energiek en gedreven.

Gelijktijdige sessies