Digital Marketing Live!

AI is taking over! And … the ethical supply chain!

11:20 30 minutes presentation Stage 2
Laurens Ludolph Mediahuis NederlandRemco Steen Mediahuis Nederland

Kan A.I vanuit het perspectief van een publisher. Mediabureaus en adverteerders kunnen een verantwoorde bijdrage leveren aan onafhankelijke journalistiek, het tegengaan van nepnieuws en een toekomstbestendige democratie.

Laurens Ludolph

Laurens Ludolph

Mediahuis Nederland

Laurens Ludolph heeft meer dan 10 jaar ervaring in de online media. Hij begon in de affiliate marketing, maar heeft vervolgens zijn focus verlegd naar specialismen als mobile marketing en online video. Laurens heeft onder andere gewerkt bij Sanoma, SBS en Twitter. Zijn digitale kennis deelt hij door het schrijven van blogs en te spreken op digitale B2B events om marketing professionals te inspireren.

Remco Steen

Remco Steen

Mediahuis Nederland

Remco heeft ruim 15 jaar ervaring in het digitale advertentielandschap. In die tijd heeft hij het ontstaan en de groei van Programmatic advertising van dichtbij meegemaakt aan zowel de buy-side als de sell-side van de markt bij uitgevers als Ilse Media/Sanoma, Ebay/Marktplaats en bij de DSP-provider Platform161. Zijn kracht ligt op het snijvlak van commercie en advertising technologie. Inmiddels is Remco acht jaar werkzaam bij Mediahuis en momenteel in de rol van Manager Advertising Technology, Data en Yield.

Gelijktijdige sessies