Digital Marketing Live!

1 miljoen bereik op TikTok voor Autodrop en Hoogvliet, met 0 euro adspend!

10:00 30 minutes presentation Stage 7
Alain de Schutter Monkeys & BananasMeraux de Schutter Monkeys & Bananas

Met concrete voorbeelden laat Monkeys & Bananas zien hoe ze voor Hoogvliet Supermarkten en Autodrop met o.a. TikTok bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van deze merken. 

Bij Autodrop laat Meraux je zien hoe je bewaakt dat TikTok concreet bijdraagt aan je marketing- en bedrijfsdoelstellingen. Alain neemt je mee in het succes met Hoogvliet: 1 miljoen bereik met 0 Euro,-  adspend. 

**Hoogvliet en Autodrop zijn aanwezig voor kritische vragen na afloop van deze presentatie! 🙂 

Alain de Schutter

Alain de Schutter

Monkeys & Bananas

Alain is mede-eigenaar van Monkeys & Bananas. Bij de start, 5 jaar geleden, was hij ervan overtuigd dat werk en privé beter in balans kunnen zijn. Sterker; met oog op de toekomst moét dit beter in balans zijn. Inmiddels is Monkeys & Bananas het sociaalste bureau van Nederland. Het team telt ruim 20 Monkeys en waar hij het meest trots op is: niemand heeft het social media bureau nog verlaten!

Meraux de Schutter

Meraux de Schutter

Monkeys & Bananas

Meraux is social media strateeg en mede-eigenaar van Monkeys & Bananas. Na haar master Marketing Management aan Erasmus Universiteit is ze met Monkeys & Bananas gelijk in het diepe gedoken als ondernemer. Meraux is verantwoordelijk voor de social strategie van o.a. Autodrop, Kwik-Fit, Hero en Hoogvliet.

Gelijktijdige sessies