Digital Marketing Live!

Wat zijn de do’s en dont’s in B2B leadgeneratie

12:15 25 minutes roundtable Roundtable 15
Dyon Metselaar LeadscopeFrans Appels Leadscope

In deze round-table is er ruimte om te sparren en kennis en ervaring te delen hoe B2B leadgeneratie nu succesvol kan worden ingezet. Dyon en Frans kunnen voorbeelden van verschillende klanten delen en zullen hun kennis en ervaring inzetten om jouw B2B leadgeneratie-aanpak naar een hoger niveau te tillen met als doel om meer rendement uit jouw B2B leadgeneratie-aanpak te halen.

Deze round-table is niet bedoeld voor medewerkers van andere bureau’s of zelfstandigen.

Dyon Metselaar

Dyon Metselaar

Leadscope

Dyon Metselaar is een ervaren strategisch director gespecialiseerd in B2B en leadgeneratie. Binnen de LevelUp Group is hij oprichter van het label Leadscope wat zich specifiek op de B2B markt richt. Met zijn management- en strategie achtergrond werkt hij op strategisch niveau voor klanten en kent hij de uitdagingen van een B2B-organisatie als geen ander.

Frans Appels

Frans Appels

Leadscope

Frans Appels is managing partner van de LevelUp Group met 4 labels: Netprofiler, Leadscope, Cloud Nine Digital en ClickValue. ClickValue helpt met meer dan 30 consultants (internationale) grote en kleine online en e-commerce bedrijven met conversie optimalisatie, UX, A/B testen en CRO programma’s. 

Gelijktijdige sessies