Digital Marketing Live!

Waarom hyperlokaal adverteren in jouw marketingstrategie thuishoort

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 1
Marc van der Ploeg AzerionRobert Franke HYPR

Via hyperlokaal adverteren kunnen bedrijven zich richten op het bereiken van potentiële klanten binnen een zeer specifieke geografische locatie, zoals een buurt of stadswijk. Deze vorm van adverteren biedt veel voordelen voor zowel grote als kleine bedrijven, omdat het gerichter en efficiënter is dan traditionele advertentiemethoden. Door gebruik te maken van hyperlokaal adverteren kunnen bedrijven hun doelgroep effectiever bereiken en de betrokkenheid van klanten vergroten. HYPR en Azerion vertellen je dan ook graag waarom je het moet overwegen bij het ontwikkelen van een effectieve marketingcampagne.

Marc van der Ploeg

Marc van der Ploeg

Azerion

Al sinds 2006 werkt Marc in de media. Ooit begonnen als Classified advertentie verkoper bij Sanoma Men’s Magazines in print, wist Marc de overstap naar online via Hi-media en Semilo al snel te maken. In meerdere rollen adviseerde hij klanten voor hun online marketing inzet. In 2017 maakte hij de stap naar het zelf ondernemen met Quantum Advertising Nederland waarna in 2020 dit door een acquisitie onderdeel is geworden van Azerion. Binnen Azerion is Marc als Senior Media Consultant verantwoordelijk voor strategische partnerships binnen de mediabureaus en publishers.

Robert Franke

Robert Franke

HYPR

Robert is sinds 1999 werkzaam in de online media. Na onder andere Dentsu, Marktplaats en Mediahuis streek hij in 2022 neer bij HYPR. HYPR bundelt de kennis en ervaring van 12 (online) huis-aan-huisuitgevers in Nederland en na de overname van ToLocal vertegenwoordigen zij in totaal 12 huis-aan-huisuitgevers en maar liefst 1.200 websites waarmee zij het grootste hyperlocal advertising platform in Nederland zijn.

Gelijktijdige sessies