Digital Marketing Live!

Offline conversies in jouw online marketing: combineer jij deze al?

13:00 25 minutes roundtable Roundtable 7
Stef van Hoek EDMMark van Dam EDM

Terwijl men aan het begin van dit millennium dacht dat het internet een bubbel was, kunnen we tegenwoordig niet meer zonder. Maar dat betekent niet dat alles via het internet gaat. Zo is 91% van alle retailomzet nog steeds fysiek en ook bij elektronica zien we dat meer dan 50% van de aankopen offline zijn. Nu is de vraag: hoeveel procent van deze offline conversies zijn ontstaan vanuit de online marketing?

Tijdens deze rondetafelsessie gaan we het hebben over de mogelijkheden om offline conversies te meten en te verweven in de online marketing. Tegen welke problemen loopt men aan en welke oplossingen zijn hiervoor geschikt? Over welke kennis beschikt men en welke kennis is essentieel om dit door te voeren? Oftewel: hoe zorgen we er samen voor dat het effect van online campagnes op offline conversies inzichtelijk wordt?

Stef van Hoek

Stef van Hoek

EDM

Stef van Hoek is Consultant Retail bij EDM. Hij beschikt over veel kennis op het gebied van data management en analytics. Zijn achtergrond in de retailbranche en interesse in digitale innovaties, maken hem een geschikte sparringspartner voor het onderwerp van deze roundtable.

Mark van Dam

Mark van Dam

EDM

Mark van Dam is Product Manger Digital bij EDM. De onderwerpen waar Mark zich dagelijks mee bezighoudt, zijn onder andere realtime personalisatie van webpagina’s, het profileren van online bezoekers en het opzetten van multichannel campagnes.

Gelijktijdige sessies