Digital Marketing Live!

Hoe blijf je opvallen met onderscheidende (re)branding en corporate communicatie?

30 minutes roundtable
Onno Schaap BrandcodeMaarten Breumelhof Brandcode

We gaan in op de vraag hoe je blijft opvallen in een competitieve markt met onderscheidende branding en communicatie. Wat is de invloed van een visuele strategie? En zodra je aan de slag gaat, hoe zorg je er dan voor dat creatieve concepten met UX design, content en techniek effectief samenkomen? Bepaal samen met je klant het startniveau en groei. Begin met de MVP en breid verder uit. Test in korte cycli en zorg voor terugkoppeling vanuit de markt. Stel je vragen, praat met ons mee en leer van elkaar tijdens deze informele ronde tafel.

Onno Schaap

Onno Schaap

Brandcode

Onno Schaap, eigenaar en partner van Brandcode is sterk in brand design en corporate communicatie. Hij denkt in haalbare en creatieve oplossingen voor diverse opdrachtgevers.

Door zijn oog voor detail, frisse blik en expertise op visuele communicatie zorgt hij dat nationale en internationale bedrijven zich in een competitieve markt blijven onderscheiden.

Maarten Breumelhof

Maarten Breumelhof

Brandcode

Maarten is een snelle denker, brainstormer, ideeën spuier, druk. Onlangs kreeg het ‘druk zijn’ zelfs een naam. iets met een A en een D. Stiekem is hij er wel trots op! Het stelt hem in staat om out of the box te denken en creatief bevlogen te zijn. Uiteindelijk is het zijn passie om bedrijven te helpen groeien. 

Dagelijks stuurt Maarten een sterk digitaal team aan en ondersteunt hij nationale en internationale klanten met hun development vraagstukken.