Digital Marketing Live!

Hoe bereik je anno 2019 nog je doelgroep? Is CPM niet dood?

13:40 25 minutes roundtable Roundtable 10
Vincent Arrachart Exponential Benjamin Gotlieb Exponential

De verschillen met tien jaar geleden zijn enorm. Onze levens zijn veranderd en we beleven en consumeren media vandaag de dag anders dan voorheen. In een vluchtige digitale wereld is de consument de baas terwijl adverteerders steeds hogere eisen stellen aan hun campagnes. Hoe bereik je anno 2019 nog je doelgroep? Met CPM? Wij gaan graag het gesprek aan hoe ‘engagement’ campagnes door middel van interactieve video-omgevingen hier een antwoord op hebben.

Vincent Arrachart

Vincent Arrachart

Exponential

Vincent Arrachart besloot twee jaar geleden na actief te zijn in de evenementenwereld dat het tijd was voor de stap naar de online media. Bij Exponential is hij inmiddels werkzaam als Senior Sales Manager en verantwoordelijk voor een groot aantal adverteerders en mediabureaus binnen Nederland, België en Duitsland. Samen met de rest van het sales en accountteam helpt hij klanten met hun marketingdoelstellingen. Hierin is hij gespecialiseerd in display, video en mobile campagnes

Benjamin Gotlieb

Benjamin Gotlieb

Exponential

Benjamin Gotlieb heeft al meer dan twaalf jaar ervaring binnen de online media. Na verschillende online publishers is hij nu eindverantwoordelijke bij Exponential Interactive. Sinds 2019 leidt hij als Sales Director het Sales en Account team voor zowel de Nederlandse, Belgische Duitse markt. Met een nieuw, jong en gedreven team toont hij zijn relevantie in de markt.

Gelijktijdige sessies