Digital Marketing Live!

Het eerste Nederlandse Marketing Technologie onderzoek van VODW en Emerce; de resultaten!

10:45 30 minutes 23
Michael Klazema VODW

VODW en Emerce presenteren voor het eerst de belangrijkste inzichten uit het onderzoek waaraan meer dan 700 marketeers
uit grote en kleine organisaties deelnamen. De resultaten geven inzicht in de marketing technologie oplossingen die nu worden gebruikt, de activiteiten waar organisaties de afgelopen twee jaar het meeste in hebben geïnvesteerd, de plannen zijn voor 2018, en welke belemmeringen men nu ervaart bij het effectief gebruik van de eigen martech stack. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen over de onderzoeksresultaten en jouw eigen martech stack te bespreken.

Michael Klazema

Michael Klazema

VODW

Michael Klazema is sinds 2014 Chief Marketing Technologist bij VODW. Hij heeft een passie voor online product management
en agile marketing en heeft bij VODW de leiding over het competence center marketing technologie. In zijn huidige rol helpt hij bedrijven om van een organisch gegroeide set van losse marketing technologie oplossingen, innovatie-initiatieven en participaties te groeien naar een geïntegreerde martech stack en een klantgericht marketing technologie investeringsbeleid dat aansluit bij de marktstrategie, bestaande proposities en nieuwe business concepten.

Gelijktijdige sessies