Digital Marketing Live!

Growth Hacking : van scratch tot snel resultaat

11:20 25 minutes roundtable Roundtable 22
Coen van Acker Newpeople InterimWilma Kaptein Joy! Growth Marketing

Growth hacken heeft iets magisch: giet je toverdrank uit en groei als kool. Is dat zo? Of is het gewoon een super gestructureerde, creatieve, lerende en multidisciplinaire aanpak voor groei? In deze intervisie sessie willen wij je uitnodigen om je ervaringen en inzichten te delen andere growth marketers.

Coen van Acker

Coen van Acker

Newpeople Interim

Consultant Online Marketing. Als marktbestuiver van NewPeople bespreekt hij op dagelijkse basis de personele uitdagingen bij corporates, scale- en start ups binnen het digitale domein. Denkt graag mee in de groei reis van de what naar de how door de inzet van een excellent interim netwerk.

 

Wilma Kaptein

Wilma Kaptein

Joy! Growth Marketing

Wilma Kaptein gaat voor joy! – verraste vreugde door groei in leads en omzet met growth marketing. Het optimale resultaat behalen door oprechte interesse in en connectie met de klant. Met haar Growth Accelerator ontdekt ze groeifactoren bij opdrachtgevers. Ze doet klantonderzoek, analyses met machine learning en online marketing en geeft trainingen. Als interimmer zet ze groei-experimenten op en laat bedrijven harder groeien.

Gelijktijdige sessies